Bekijk hier de mogelijkheden van Mortex

Beal Mortex

Het systeem MORTEX is een fijn waterdicht bekleding gebruikt voor technische en decoratieve coatings. Het geeft aan uw indoor en outdoor ontwikkelingsprojecten een mineraal aspect type “béton ciré” of “tadelakt”. Douches, vloeren, zwembaden, meubels … Deze micro-mortel trouwt met alle vormen en brengt kleur in al uw creatieve ideeën.

Beton ciré

Door de vele kleuren van beton ciré, waaronder de ‘’beton look’’, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken, badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw schouw. Kortom, beton ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!

Er zijn meerdere technieken mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw gehele badkamer te laten stuccen. Zo heeft u nooit meer last van vergeelde voegen.

Jordy Veerman
Jordy Veerman

PANDOMO® Wall

Biedt een grote hoeveelheid aan variatiemogelijkheden. Het basismateriaal kan met PANDOMO® kleurconcentraten worden ingekleurd. Structuren kunnen worden ingewerkt en kleurvlakken voegloos naast elkaar worden opgezet. Ook elementen van andere materialen kunnen worden geïntegreerd.

Voorbeeld Pandomo

Hier een voorbeeld van een keukenwand bedekt met Pandomo. Panodomo is uitermate geschikt voor o.a. keukens door zijn waterbestendigheid.